Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.webcomics.ro

Veți găsi în cele de mai jos:

  • Regulile pentru utilizarea serviciilor webcomics.ro.
  • Condițiile în care oferim conținutul.

Vă rugăm să citiți aceste lucruri înainte de a ne folosi serviciile pentru că, accesând webcomics.ro, vă dați implicit acordul de a respecta termenii și condițiile.

Termeni:

Când spunem „Site” – ne referim la webcomics.ro.

Când spunem „Utilizator” – ne referim la orice persoană care vizitează sau accesează site-ul, fie că se autentifică în site cu un cont social media sau ne vizitează fără autentificare.

Când spunem „Servicii” – ne referim la orice produs digital pe care îl oferim, cum ar fi website-ul.

Când spunem „Conținut” – ne referim la articole, recenzii, materiale audio și video, fotografii, ceea ce ne trimit cititorii (conținut generat de utilizatori), grafică, software, metadate, coduri open-source etc.

Când accesați conținut de la partenerii noștri – lucru ce va fi întotdeauna specificat – vă supuneți inclusiv termenilor și condițiilor impuse de aceștia, așa că vă rugăm să le citiți și pe ale lor.

Administratorul site-ului este firma S.C. Old Masters Advertising S.R.L., cu sediul în Str. Perlei nr. 10 bl. 215 sc. A, Timișoara, România, Cod Poștal 300251.

 

  1. Drepturile de autor

Conținutul aparține administratorului site-ului. Este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, distribuirea integrală sau parțială, în forma originală sau modificată a conținutului în scopuri comerciale sau de orice altă natură decât cele personale.

Putem și vă încurajăm să distribui materialele noastre pe rețelele de socializare, cu prietenii și familia, să vă exprimați părerea civilizat în comentarii sau prin formularul de contact.

Nu aparține administratorului site-ului conținutul pentru care este indicat un alt titular de drepturi sau o altă sursă. Nu aparțin administratorului site-ului nici opiniile sau comentariile utilizatorilor.

Regulile se aplică indiferent dacă conținutul ajunge la tine prin vizualizare directă pe site, prin newsletter, prin preluarea de către parteneri sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de webcomics.ro.

Cererile de utilizare a conținutului în orice alte scopuri decât cele personale pot fi trimise prin oricare dintre modalitățile indicate în pagina de contact a site-ului. În absența unui acord explicit, în scris, care să prevadă condițiile de preluare, conținutul poate fi preluat în limita a max. 500 de caractere și cu citarea clară a webcomics.ro, cu link activ do follow.

Este strict interzis și pedepsit conform legislației în vigoare ca persoane sau entități să pretindă că reprezintă site-ul, fără a avea un acord scris în prealabil cu administratorul.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoană / entitate care încalcă în orice mod prevederile.

 

  1. Conținutul generat de utilizatori

În cazul conținutului generat de utilizatori – ceea ce ne trimiteți prin formular sau pe alte canale de comunicare – trebuie să știți că sunteți implicit de acord să ne cedați, cu titlu neexclusiv, pe termen nelimitat, drepturile de utilizare, adaptare, modificare sau retransmitere a conținutului.

În același timp, vă asumați obligația de a nu prejudicia în niciun mod drepturile de autor ale unei terțe persoane. Astfel, acceptați că răspunderea vă aparține exclusiv dvs.

 

  1. Reguli de comportament

Este strict interzisă postarea pe site a oricărui conținut, precum materiale, comentarii, imagini, videoclipuri, care au un limbaj obscen sau vulgar, sunt obținute prin încălcarea legii sau conținutul lor, în sine, încalcă legile în vigoare, sunt defăimătoare, amenințătoare, abuzive, indecente, conțin mesaje rasiste, xenofobe, discriminatoare, conțin sau încurajează orice comportament care încalcă drepturi și libertăți ale omului, potrivit legislației în vigoare.

Vă asumați că sunteți singur răspunzător pentru orice materiale, date și informații postezi pe site și pentru orice efecte juridice sau comerciale derivă din acestea.

Vă asumați ca, în cazul încălcării prevederilor, vi se poate suspenda total sau parțial accesul la serviciile noastre, fără niciun fel de atenționări sau notificări prealabile și fără a fi necesare orice alte formalități în acest sens.

Vă rugăm să verificați periodic secțiunea Termeni și condiții, administratorul putând schimba, fără să anunțe în prealabil, prevederile.