[Not sure if Alin will kill me for publishing this, or he’ll just be too happy that I’ve written anything to get mad]

 

So, eu am de facut o gramajoara de desene tehnice, doua perspective si tre’ sa si scobesc intr-un bloc de BCA pentru scoala. Ce alt moment poate fi mai potrivit pentru un articol despre ‘Harap Alb continua’?

Cu toate ca nu-s cu totul de acord cu preluarea basmului original, trebuie sa recunosc ca avand alta varsta, as fi citit-o.  Ma rog. Spun asta numai pe baza primului numar, care se ocupa cu basmul efectiv- chestie pe care o consider nenecesara.

E desenata bine. Personajele in primul rand, ca oricum arta se concentreaza mai mult pe ele decat pe altceva- poate nu era rau sa se lege mai mult si de peisagiu, ca pana la urma atmosfera face basmul. Coloritul mi s-a parut cam neglijent. Nu zic, arata ok, dar sunt locuri in care nu a fost finisat pana la capat si, in loc sa vezi reflexe pe par, vezi dungi lasate de brushuri cu opacitate medie. Adica ar fi dragut sa nu imi pot da cu parerea in legatura cu softul folosit (probabil Photoshop).

Paginile n-aveau cine stie ce compozitie memorabila. La succesiuni de la panou la panou nu ma pricep, vorbiti cu Alin. Oricum, era citibila.

Overall, primeste un binemeritat calificativ…meh. Sa vedem ce or sa mai faca in continuare cu povestea.