Micuț de tot interludiu

Ziceam acum ceva vreme despre Mark Waid și benzile digitală. Între timp a lansat vreo două. Una la Marvel care mie mi s-a părut atroce și inutilă, iar deși despre linia Infinite s-a vorbit destul de mult o perioadă, pare să fie singurul lucru ce a ieșit de acolo, iar în rest tăcere.

Și proiectul său propriu, siteul Thrillbent care găzduiește webcomicul/banda digitală Insufferable. Banda respectivă este o mixtură ciudată dintre ceea ce identific printr-un webcomic (*) și o bandă digitală (*). Calitativ este …ok, până acum, nu s-a întâmplat mare brânză. Dar tipul mai scria vreo trei alte benzi desenate pe lună. Vă mai țin informați.

Dark Horse Presents #11 este un punct în care antologia și-a împrospătat serialele. Francesco Francavilla realizează unul singur, un pulp/supererou din era de aur destul de pedestru în concent, dar niciodată nu-i destul Francavilla(*). Mi se pare ciudat că este mult mai clasic în abordarea paginii, decât atunci când lucrează pe scenariul altora.

Bla, bla, bla, alți oameni de care nu vă pasă fac niște chestii drăguțe. Victor Drujiniu lucrează pe banalitatea de scenariu al lui Tim Seeley, dar măcar l-au procopsit cu un colorist competent de data asta, iar ca atare, n-arată deloc rău. Puteți arunca p-acolo un ochi măcar să vedeți ce face dânsul.

Oana Dobre își vinde din desene.

S-a deschis Comicbookcity Cafe. Stocul de pe site nu este deloc actualizat.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “Micuț de tot interludiu”

 1. Victor Grigoriu Avatar
  Victor Grigoriu

  Cum e la cafe asta? Ai fost?

  1. Alin Avatar

   Nup. M-am închis în casă.

 2. Marian Mirescu Avatar

  Vic e “pe drumul de costisa” al consacrarii, ce vrei!
  N-am vazut, dar imi pare bine ca are, in sfarsit, un colorist care nu-si bate joc de desenul lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.