Top Shelf este una dintre editurile mele preferate, iar cu T. S. 2.0 s-ar putea să fi urcat în vârf. Autodescrierea aptă ne anunță că nu este o antologie, dar nici un portal de webcomics. Îmi aduce aminte mai mult de inițiativa lui DC cu Zuda de acum câțiva ani și sper să sfârșească mai bine pentru că îmi pare un prim pas, și încă unul mare, în utilizarea mediului digital spre sporirea potențialului benzilor desenate. Oferă un forum unor autori nu atât de cunoscuți pe cât ar trebui să fie unde să-și etaleze măiestria, sau unde să-și serializeze benzile spre a fi colectate și tipărite mai târziu.

Printre altele îmi place accentul pus pe creatori și pe spațiul internautic personal, centralizarea recenziilor primite și faptul că oferă un RSS feed (ceea ce eu m-aș gândi că este ceva comun și obligatoriu, dar nu e întâlnit peste tot). Mi se pare totuși că readerul e cam un pic cam lent.

De asemenea printre autorii multinaționali îi găsim pe Brecht Evens, Matt Kindt, Michael DeForge, Dunja Janković, Nate Powell, Dash Shaw, Noah Van Sciver și polarizatul Jeff Lemire.