Premiile Eisner 2010

Au fost anuntate nominalizarile pentru cele mai importante premii din industria Comics, Eisner Awards 2010.

eisner

Probabil pentru voi, cititorii WEBCOMICS.ro, cele mai importante nominalizari sunt cele din categoria “Cel mai Bun Comic Digital” (aka webcomics). Asadar pe acestea le voi prezenta mai jos in ordinea alfabetica. Pentru cei interesati de celelalte nominalizari (si ar fi bine ca toti sa fiti interesati), le puteti citi pe situl organizatorului, Comic-Con.

Best Digital Comic

Cine credeti ca va pleca acasa cu premiul? Va rugam sa va rapiti un minut din timpul vostru si sa va spuneti parerea pe forum.


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 responses to “Premiile Eisner 2010”

 1. Engineered Avatar

  Dar de celelalte nominalizări ce spui? A fost anul atât de slab încât să apară Cry for Justice pe acolo și Blackest Night pe acolo?

  Care va pleca cu premiul nu știu. Mi-ar plăcea ca The Abonimable Charles Christopher, ori Bayou, deși mi-ar fi bucurat să văd și Gunnerkrigg Court pe acolo.

 2. IronMAN Avatar

  au fost nominalizate la alte categorii, ambele nominalizari sunt sub umbrela DC. pana la urma DC este un “gigant” in industria benzilor desenate. si oricat mi-ar placea nuvelistii independenti, trebuie sa recunosc ca de fiecare data cand ajung in dreptul raftului cu DC Comics, ma trezesc rasfoind si raman de fiecare data surpins de realizare. si mereu imi dau raspunsul: “eh, sunt angajati sa faca asta”

 3. Engineered Avatar

  @IronMAN
  Și ce dacă sunt de la DC? Înafară de Batman and Robin și Detective Comics a fost bună vreo bandă de la DC(din imprintul de bază)? Poți să îmi recomazi ceva?

  (scuze dacă deranjează off-topicul)

 4. IronMAN Avatar

  din cele rasfoite de mine, m-au impresionat watchmen, transmetropolitan, ex machina.
  iar in wishlist sta de ceva vreme: pride of baghdad

 5. Engineered Avatar

  Mă refeream la cele scoase din 2009 care s-ar fi calificat la categoriile acelea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.