De citit – Wulffmorgenthaler

V-aţi gândit vreodată că vă plac benzile desenate, dar că nu ştiţi de unde să începeţi să citiţi una online care chiar să vă prindă în mrejele sale pe o perioadă lungă de timp?

În funcţie de personalitate şi de ceea ce căutaţi de la un webcomics, puteţi începe din nenumărate locuri. Recomandarea săptămânii este umor sec de cea mai bună calitate. Dacă asta căutaţi, atunci încercaţi Wulffmorgenthaler. Este combinaţia numelor a doi danezi demenţi (evident – Wulff şi Morgenthaler), dintre care cel de-al doilea are chiar şi un show tv de succes la o televiziune daneză (umor scabros şi de proastă calitate culturală), dar la care nu poţi să nu te prăpădeşti de râs.

Cel puţin asta am păţit eu când am găsit siteul – am râs încontinuu vreo 10 zile la rând, câte 4-5 ore, nu mă mai puteam opri. Arhiva e bine pusă la punct, iar eu am luat-o bătrâneşte de la prim/a(ul) lor caricatura/webcomics:

striphandler.ashx

Da, ştiu, de ce sunt dezbrăcaţi… Eh, unele webcomicsuri de-ale lor aşa sunt – cu oameni dezbrăcaţi, pande care o violează pe soţia WWF şi jefuiesc bănci, castori demenţi care rod tot ce prind şi multe alte personaje senzaţionale, pe care, iată, deşi eu le cunosc şi le urmăresc de atâta timp (vreo 2 ani), le voi revedea pe toate începând chiar de azi. Pentru că viaţa este prea scurtă ca să o pierzi fără să râzi măcar 4-5 ore pe zi 😉

TOP 10 WULFFMORGENTHALER (clasamentul se schimbă zilnic):

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “De citit – Wulffmorgenthaler”

  1. Alexandra Avatar
    Alexandra

    Super tare site-ul !!! … ai avut dreptate cu cele 4-5 ore de ras incontinuuu 🙂

    1. Lucky_Shark Avatar

      In cazul tau, da, am avut si reactii negative :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.