Sorin “socheso” Sorăşan

În timp, am ajuns să cunosc numeroşi ilustratori, unul mai simpatic ca altul, iar cel de care mi-a plăcut cel mai mult, şi nu doar pentru că m-a ajutat cu webcomics.ro (şi o face chiar acum, în timp ce scriu aceste rânduri), este Sorinache. Pe net se semnează şi are un blog personal omonim,  socheso, însă numele său întreg este Sorin Sorăşan.

socheso
socheso

După ce a absolvit pictura la UAD, Cluj-Napoca, s-a mutat în Bucureşti unde a devenit la scurt timp ilustrator la una dintre cele mai importante agenţii de publicitate din România, Publicis.

01

Dacă vreodată ai nevoie de un ilustrator şi reuşeşti să-l convingi pe Sorin să te ajute, te asigur că va merita efortul.

05

De Sorin mă leagă mult pasiunea sa pentru benzi desenate. Mă bucură enorm că de ceva timp a început să-şi facă mâna pe diverse proiecte care includ BD-ul, aşa că poate că în curând îl vom avea printre autorii de pe webcomics.ro.

Îţi recomand acest interviu, proaspăt apărut pe ArtClue, care include şi o galerie de alte lucrări reprezentative de-ale lui Sorin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.