Începe Salonul

Nu prea are rost să mergi la mare pe vremea asta decât dacă dacă eşti constănţean sau mare fan de BD-uri. Dar dacă eşti una dintre cele două, ştii deja, aşa că acest post e dedicat celor care sunt în trecere prin Constanţa, iubesc bd-urile, dar prin mai ştiu eu ce absurd au uitat că de vineri, 23 octombrie, începe la Colegiul Naţional de Arte din Constanţa cea de-a 19-a  ediţie a Salonului Internaţional al Benzii Desenate din România. Ţine până duminică şi te aşteaptă cu o mulţime de invitaţi din toată lumea, expoziţii, premii, lansări, mese rotunde, tot tacâmul (programul complet aici, iar de aici poţi descărca pdf-ul cu catalogul).

Deşi comunicatul oficial spune că “la 19 ani de la înfiinţare, Salonul BD de la Constanţa a devenit locul de întâlnire obligatoriu al pasionaţilor de benzi desenate din România”, ştim că majoritatea pasionaţilor de benzi desenate din România nu sunt din Constanţa, au alte obligaţii sau, mai rău, au părinţi care nu sunt chiar atât de pasionaţi de bedeuri. Norocoşilor care vor ajunge la Salon le urăm un weekend cât mai plin de bedevenimente şi să sperăm că într-o zi şi alte oraşe se vor putea bucura de asemenea delicii.

Pentru cei care ajung acolo: povestiţi-ne şi nouă cum fu pe forum (că bate vântul p-acolo) sau comentaţi aici. Orice părere e bine-venită (cât timp e formulată în termeni decenţi, se subînţelege, sper).

Mai multe informaţii pe Salon BD.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.