Animest in plina desfasurare

animest

Dupa cum ne-am si asteptat, vineri, seara deschiderii a umplut sala si deja s-a scurs o zi cu proiectii interesante.
Azi, duminica, nu e de ratat Din culisele The Simpsons, ca presupun ca filmul l-ati vazut deja…

Personal, maine nu as rata Imigrantii, iar celor care nu au prins proiectia din deschidere le reamintesc ca pot revedea Mary and Max luni la Patria, de la 8.30 (pe pagina filmului e o eroare). Desigur, recomand tot Animestul maniacilor, din pacate, eu nu mai sunt student, asa ca iata lista mea de “nu cred ca ratez”:
Bravul soldat Svejk – marti, de la 7, la Elvira, sau miercuri, la Union. Soldatul Svejk este unul dintre personajele mele preferate din literatura, nu am voie sa ratez acest film!
Castelul umblator al lui Howlmarti la Patria, de la 10.30 seara (sau daca sunt prea obosit, o las pe sambata, tot la Patria, de la 4.30)
Baietii de cartier – Pare interesant, il mai pot prinde doar miercuri de la 9, la Elvira
Pianul din padureo alta animatie japoneza, de data aceasta inspirata dupa o manga, pe care chiar nu vad unde altundeva as mai putea-o prinde; miercuri la Patria, de la 8.30, sau urmatoarea seara la Elvira Popescu, de la 7
Povestea caprei – legende din Praga de altadata – nu neaparat pentru ca ma astept la o mare revelatie, ci pentru ca e vorba totusi de niste cehi si CGI (pentru prima oara intr-o animatie de lung metraj), plus un gram de patriotism est-european; joi, la Patria, de la 8.30, sau, daca nu, la Elvira, sambata, de la 7
Brendan si secretul din Kellsdin cate am putut (pre)vedea, favoritul competitiei, deci, orice ar fi, vineri la 6.30 o sa incerc sa ajung la Patria, sau daca nu, la Elvira, sambata de la 9. cred ca n-o sa fie aglomeratie (atat de mare)
Film Noir ca si la Povestea caprei, nu cred ca filmul ma va da pe spate, dar sunt curios sa vad aceasta coproductie americano-sarbeasca, nu stiu daca o prind in seara inchiderii, sambata de la 8.30, dar sigur gasesc locuri duminica la Union.
Ponyosambata de la 7 la Elvira, sau duminica, ceva mai devreme, tot acolo.
Spirited away l-am vazut deja, dar cine nu l-a vazut, sa nu rateze.

Mai sunt cateva titluri care mi-au atras atentia, dar deja am exagerat cu aceasta lista, tinand cont cat timp liber am la dispozitie. Vreo recomandare legata de ce sa scot sau sa adaug? Ce e pe lista voastra de nu rata?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.