Smoking Cool Cat

Smoking Cool Cat (adică, mai prozaic, Octav Ungureanu) este cel de-al doilea român pe care îl includem printre autorii Webcomics.ro.

octav

Entuziasmul lui cu efect contagios i-a adus de la un blog pornit mai mult în joacă, pentru prieteni şi apropiaţi, un adevărat brand în blogosfera românească, iar asta se datorează în primul rând caricaturilor şi benzilor sale desenate. Acelaşi blog i-a adus colaborări şi expunere la un public mult mai larg, prin publicaţii de mare tiraj precum Compact (cu Iepuraşul Urban) sau Şapte seri, ceea ce nu e deloc puţin lucru la cei 26 de ani ai săi. Iar dacă în continuare, deşi e prima oară că auzi de el, dar nu poţi identifica motivul pentru care desenele sale îţi par atât de familiare, atunci e posibil să-l fi cunoscut prin intermediul evenimentelor pe care a început să le organizeze. Tare, nu?

Spuneam că entuziasmul lui este contagios. De cum l-am anunţat de proiectul Webcomics, s-a implicat instant, fără nici măcar să i-o cerem expres – a scris pe blogul său despre noi, a tweetuit, a dat sfoară-n ţară. Iar apoi,  nu trecea săptămână să nu vină cu idei şi propuneri legate de site. Iar asta, într-o ţară de cârcotaşi, dovedeşte, fără tăgadă, că iubeşte ceea ce face mai mult decât orice şi înţelege cât de important este să le împărtăşeşti şi celor din jur entuziasmul tău.

Pentru a afla mai multe despre el, poţi citi acest interviu cu el, sau, cel mai bine, vizitează blogul său, unde, în afară de desene, vei găsi o colecţie impresionantă de recomandări şi linkuri mişto despre benzi, desene animate, grafică etc.

Ca de obicei, dacă vrei să te bucuri de toată selecţia de benzi şi caricaturi semnate Cool Smoking Cat, nu uita să te abonezi prin RSS. Nu de alta, dar altfel există pericolul să uiţi să ne mai vizitezi la câte ai pe cap. Şi-ar fi păcat să-ţi petreci restul zilelor trist(ă) şi supărat(ă), într-o lume fără bedeuri 😛


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “Smoking Cool Cat”

 1. scc Avatar

  merci merci

  placerea si onoarea sunt de partea mea 🙂

 2. Imparatul Utopic al Balcaniei Avatar

  Mita cu i din i saluta mita fumatoare si cul.

  Poate ar trebui separate intr-un fel sau altul, in lista din dreapta, comicsurile autohtone de cele traduse?

  1. Lucky_Shark Avatar

   Mi se pare o idee buna, mersi, o vom face, sa vedem cum sta ironman cu timpul, ca eu sunt atehnic cat cuprinde, iar el pleaca in concediu o saptamana 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.