Răbdare

Mi-am dat seama că pentru unii dintre vizitatorii noştri nu e prea clar, aşa că trebuie s-o spun: ştim că momentan Webcomics.ro pare sărăcăcios, dar suntem totuşi de-abia în a doua zi 🙂

Nu uitaţi că fiecare dintre seriale se va updata de obicei cu câte 3 episoade/pagini pe săptămână – puteţi vedea la fiecare serial, în josul paginii, zilele de apariţie. Ceea ce înseamnă că în câteva săptămâni, Webcomics.ro va căpăta o oarecare consistenţă. Trebuie doar puţină răbdare…

Între timp, nu uitaţi că puteţi să vă abonaţi prin RSS la oricare dintre seriale (în meniul din baza paginii) sau la tot siteul (de sus, în bara de adresă, la majoritatea browserelor este un icon de abonare). Mai puteţi să ne vizitaţi pe forumul de pe Facebook, unde am hotărât să fie punctul nostru oficial de întâlnire pentru a dezbate problemele arzătoare ale webcomicsurilor româneşti, sau să ne adăugaţi pe Twitter, că momentan tweeturile noastre ultra-mega importante sunt citite doar de vreo 20 de serial followers şi niciun fan… Şi nu e prea încurajator :))

Lucky Shark


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “Răbdare”

  1. Imparatul Utopic al Balcaniei Avatar

    Ca pasionat al webcomicurilor de tot soiul (si autor al “Mitei cu i din i”, unicul comic romanesc facut in Paint), salut initiativa! Cu orice va pot ajuta, nu ezitati sa trageti un semnal!

    1. Lucky_Shark Avatar

      Promitem s-o facem, mersi! Avem multe de pus la punct pana saptamana viitoare, insa de luni incolo, marirea numarului de seriale romanesti devine o prioritate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.