Auzirati Legenda lui Bill?

LOB-WALLPAPER_1280X1024

Sunt convins ca daca ar vorbi romana si ar putea citi acest post despre el, David Reddick, autorul serialului nostru Legend of Bill, s-ar enerva daca eu as incepe postul spunand ca este angajat full time ca desenator al lui Garfield. Insa ceea ce cred eu ca il reprezinta cu adevarat d.p.d.v. creator este ceea ce face atunci cand nu deseneaza Garfilzi. Atunci, il introduce in legenda pe Bill, acest barbar atat de jalnic incat nu ai cum sa nu zambesti la naivitatea lui…

Intr-un alt proiect de-al sau, care mie mi-a captat atentia, reinventeaza copilaria lui Roddenberry, parintele faimosului serial Star Trek. Intr-un mod simpatic, reuseste sa explice in cheie comica felul in care copilul Gene (Roddenberry) are doi prieteni extraterestri foarte simpatici. Nu va spun mai mult, ca va stric toata surpriza, daca o sa hotarati sa-l cititi.

In cazul lui Legend of Bill (pe care il puteti citi liber in engleza aici) avem o alta tema, asemanatoare ca abordare si public-tinta (mai degraba tanar). Bill este un contabil din Evul Mediu timpuriu, un Ev Mediu jumatate european prin aspect, dar foarte amero-fantasy printr-o multime de elemente. Si acest Bill se hotaraste intr-o zi sa plece in lume si sa devina barbar.

Aventurile sale don-quijotesti le veti putea urmari de trei ori pe saptamana. Rabdarea va va fi pusa la incercare de naivitatea lui Bill Barbarul, dar veti intelege perfect gandurile micutului sau prieten, dragon, care mie mi se pare ca are o personalitate absolut simpatica pentru un tanar dragon… fost contabil…

frank

Cum nu cunosc prea multi tineri dragoni… care au lucrat in contabilitate… intelegeti mai bine de ce-mi place atat de mult de dintatul diabolic si pampalau… FRANK!

Al vostru,

Lucky Shark


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.