Începem cu un anunț primit pe poșta redacției(ciuciu, pe Facebook) din partea lui Butuc Laurențiu

Caut scenarist talentat pentru povestiri scifi, scenarii de film si banda desenata email laur2000ad(coadă de maimuță)yahoo.com. Astept portofoliu si oferte de pret

Pe Laurențiu îl găsiți pe Deviant Art, pe Portofolios, prin paginile Revistei Comics și prin Gazeta SF.

SCC comentează sloganurile livratorilor de pizza în prolificul și longevivul său serial din Șapte Seri.

Ileana Surducan strânge câteva promouri, sub formă de BD*, pentru albumul ei Le Cirque.

Librăria Adenium lansează în Aprilie, în librării, un volum de bandă desenată adaptată după Amintiri din Copilărie, cu ilustrații de Șerban Andreescu și text de Liviu Antonesei.

Maxim a răpit un copil și a stors de la el impresii umoroase despre Harap Alb Continuă…

…pentru care tocmai ce a fost partyul de lansare oficială.

Silu comentează evenimente mondene și nu chiar ale săptămânii precedente, precum câștigarea Ursului de Aur a filmului Poza Copilului și meteoritul din Rusia.

Revista Tataia propune să le trimiți chestii. Chestii fiind cam orice, poezii, ilustrații, eseuri, chiar benzi desenate.

Maria Surducan se ține de promisiune și continuă seria posterelor romantice pentru promovarea proiectului Prâslea cel Voinic și Merele de Aur. Remarcăm senzualitatea și sensibilitatea sporită a imaginii concepute pentru Dragobete.

36635_456504404423058_1365866430_n

Așa, am făcut și eu două mărgici. Un text despre Drawn and Quarterly, unde am încercat un format nou pentru textele despre edituri și nu mi-a zis nimeni dacă e mai potrivit așa. Și text despre magazinul digital al lui Dark Horse. E rost de eugenii.

Ziceam lunea trecută că Ceva Mărunt aniversează 5 ani și în același timp lansează un nou volum. Uitați aici poze de la petrecere.

Dacă am uitat ceva scrieți o scrisoare și cel mai bine cred că ar fi să le menționăm la început, în episodul următor, altfel ar putea pierde din expunere.