Amalgam

Pentru că viața reală, în primul rând, și alte bucăți din viața virtuală, în al doilea, au mâncat prea mult din timp nu cred că am timp de o postare mai închegată azi. Și cum începe școala în curând probabil frecvența intrărilor din partea mea or să scadă. Oricum, urmează o serie de linkuri la chestii poate de interes, poate nu:

  • Am început un board pe Pinterest cu pagini din benzi desenate.
  • Am compus un top pentru Blogul de Cinema cu cele mai bune filme după benzi desenate. Aici este partea întâi, aici a doua. Personal, nu cred că mi-a ieșit așa de bine.
  • Când mă mai cert cu oameni mereu ajung la următoarea problemă, de ce nu fac benzi desenate dacă îmi displac atât de mult cele produse de diferite persoane. Și într-o anumită măsură au dreptate. Am zis undeva mai demult, parafrazându-l pe Jerry Holkins, că răspunsul nu este niciodată mai puțină artă, ci mai multă. (Pe de altă parte, și reversul este adevărat. Niciodată răspunsul nu este mai puțin ”critică”.) Însă problema este că eu nu pot să desenez. Ori să scriu. Uitați dovada finală, dacă celelalte stripuri ce-și mai fac apariția nu au convins. Asta nu înseamnă că nu am ochi și nu pot să îmi dau seama cât de cât când un desen e bun, când o secvență funcționează, când o pagină este dinamică, când o poveste este spusă bine. Sau nu. Doar că n-am investit destul timp încât să învăț să desenez. Sau să scriu.
  • Hm…ce am mai făcut? Uitați un webcomic destul de frumos care folosește scrollul pentru secvență.
  • A apărut Bandette #2.
  • Că începe octombrie aș vrea să pornesc un top cu cele mai bune benzi horror (anglofone, evident). Similar cum am făcut pentru DCDacă nu reușesc să mă urnesc destul de repede ce sugestie alternativă ați avea?

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.